• e-Ticaret Nasıl Yapılmalı?

     

    e-Ticaret, kolay ticaret gibi algılansada aslında üzerine son derece ciddi bir şekilde eğilmek gerekmektedir.

     

    Sadece bir sayfaya sahip olmakla eş anlamlı olarak algılanan e-Ticaret, göründüğünün ve algılandığının aksine çok daha komplike bir konu. Bizler sizin adınıza tüm ihtimalleri düşünüp sizin bu hataya düşmenize izin vermiyoruz.

     

    Birçok kesim tarafından e-Ticaret sadece web sayfası anlamına gelmekle beraber bu konunun yaşanan deneyimler ile bu şekilde olmadığı, konuya daha planlı bir şekilde yaklaşılması gerektiğini gören binlerce firma mevcut. 

     

     

    e-Ticaret sadece bir web sayfasına sahip olmanız ile çözülecek bir konu değildir, herşeyden önce sitelerin görünümüne bakarak karar verilmemesi gereken bir konu üzerinde yoğunlaşmak gerekmektedir.

     

    e-Ticarete başlamadan önce sektörünüzü, sektörünüzün ihtiyaçları, özellikle müşterilerinizin odaklandığı konulara yoğunlaşmak en önemli adımlardan biridir. Biz bu konuya herşeyden çok önem vermekteyiz ve bununla ilgli çok önemli yazılımlar gerçekleştirmekteyiz, tam bu aşamasında DNA motorumuz devreye girmektedir.

     

    Sisteminizde yer alacak olan binlerce, veya onbinlerce ürün içerisinde müşterilerinizi sıkmadan rahat ve konforlu bir kullanım sağlayarak (ki bu konuda "hız" en önemli noktadır) müşterilerinize keyifli bir alışveriş ortamı sağlamak zorundasınız.

     

    Sitenizin arama motorunun çok doğru tasarlanması (ki Dizelweb'te öğrenen bir arama motoruna sahip olmaktasınız.) kategorilerdeki ürünlerin doğru filtre tercihleri ile müşterilerinize sunulması, sisteminizin kullanılırlığını "müşterileriniz" açısından keyifli bir hale getirilmesi en önemli noktamız olmalıdır.

     

    Dizelweb olarak size sadece bir web sayfası açmadığımızı garanti ediyoruz, siz müşterilerinize nasıl hizmet vermek istiyorsanız, onların güvenini kazanmak nasıl sizin önceliğiniz ise, bizde öncelikle size ve firmanıza ve aynı anda müşterilerinize; hem sizin hemde bizim hizmet kalitesini sunmamız gerektiğinin bilincinde olduğumuzu bilmenizi isteriz.